Jarl frá Miðkrika

Stutteri Rendborg


Stutteri Rendborg i nærheden af Frederikshavn ejes af fam. Skrubbeltrang, der består af Pia og Bent og døtrene Katrine og Annika. På stutteriet er der i øjeblikket ca. 45 heste, der er en blanding af 1. Klasses hopper og hingste, topkonkurrence heste, samt en god flok spændende ungheste.


Stutteri Rendborg er et yngre stutteri, der i 2012 fik kåret de første heste af egen avl, heri blandt 1. klasses hoppen, Syrtla fra Rendborg og ikke mindst Jarl-sønnen, Funi fra Rendborg. Stutteri Rendborg ønsker at avle holdbare topheste med gode adskilte gangarter og et godt sind.  


Læs mere her:

Stutteri Rendborg

Stutteri Ny-Nørregård


Jeanette og Ole Nielsen driver Stutteri Ny Nørregård. Vi er begge uddannet landmænd med grise som speciale. Ole arbejder på en avlsgård kort herfra hvor der sælges avls dyr rundt i hele verden. Vi har mellem 20 og 25 heste, og tilhørende græs arealer.


Vores avl er baseret på kårede hopper. Vi har avlet i 10 år og opnået at få kåret 6 afkom med efternavnet Ny Nørregård. Især kan Ástund nævnes som opnåede 9 for tølt, trav, sind/vilje, form under rytter og langsom tølt bare 5 år gammel.


Læs mere her: ny-norregaard.dk

Stutteri Nøddegården


Stutteriet er idag ejet af Søren and Helene Soelberg. På trods af vores lille hestebestand, har vi alligevel formået at avle 4 stk. 1. klasses hingste og opnået en afkomstkåring i 1. klasse.


Vi har stået på fløjen ved kåringerne 11 gange med vores heste. Og vi har også haft den store og uforglemmelige oplevelse at se een af vore hingste blive 3-dobbelt Nordisk Mester og dobbelt Verdensmester.


Vi avler idag 2-3 afkom hvert år efter nøje udvalgte hingste. Vores brand er Kolkous-hesten med et smukt udtryk og store rummelige bevægelser.


Læs mere her: Noeddegaarden.dk

Stutteri Teland


Stutteriet Teland har sin opprinnelse fra Norge hvor Rune Svendsen startet sin kvalitetsavl av islanske hester. I 2011 flyttet stutteriet hele sin virksomhet til Danmark hvor det nå drives av ekte- paret Rune og Steffi. Både Rune og Steffi har vært aktive på både avls- og konkurransebanene i mange år.


De har vært norske mestere, tyske mestere, mellom-europeiske mestere, europamestere (is) og nordiske mestere. Begge har dessuten vært finalister på VM. Avlen på Teland har gjennom en årrekke vært suksessrig og mange 1. klasses hester har kommet fra stutteriet. Stutteriet er spesielt kjent for å avle gode 5-gjengere med "ekstrem-karakterer" for tølt og pass.


Læs mere her: Teland.dk

Billed af ejergruppen her!

Bent Skrubbeltrang

Stutteri Rendborg

Jeanette Nielsen

Stutteri Ny-Nørregård

Helene Soelberg

Stutteri Nøddegården

Steffi Kleis og Rune Svendsen

Stutteri Teland